PostHeaderIcon BSO Catootje

Welkom op de site van BSO Catootje.
De buitenschoolse opvang waar altijd wat te beleven valt.

Hou je van sporten, dan zit je bij ons goed. Spelen en bewegen in de gymzaal. Lekker voetballen in de zaal of op ons veldje. Met mooi weer gaan we naar het zwembad (je moet wel een diploma hebben) en in de winter af en toe naar de ijsbaan in Hoorn. Ook zijn er workshops te volgen oa yoga, streetdance, judo enz. Bso Catootje heeft ook eigen kano's waar we in de zomer met de oudste kinderen regelmatig mee gaan varen.

Hou je van de natuur, dan zit je bij ons goed. We trekken er vaak op uit naar bos en parken in de buurt. Op de bso zelf zijn konijnen en cavia aanwezig. We verbouwen groente en sla in onze moestuin. In de vakanties kunnen kinderen regelmatig ponyrijden bij diverse maneges in de buurt.

Ben je graag creatief bezig? De pedagogisch medewerkers bieden regelmatig materialen en activiteiten aan waar jij je creativiteit in kwijt kan.  

Hou je van dansen, muziek maken en toneelspelen. Ook daar besteden we veel aandacht aan. In de winter zijn er diverse workshops op dit gebied te volgen.

Hou je van koken en bakken. Dat doen we regelmatig vooral met de producten uit de eigen moestuin bakken.

Maar ook als je eens een middagje lekker niets wilt doen, computeren of een dvd'tje wilt kijken dan is daar bij ons alle ruimte voor.