Op de BSO wordt gebruik gemaakt van verschillende ruimtes

Op de BSO hebben wij de beschikking over meerdere ruimtes. Op deze manier kunnen we verschillende leeftijdsgroepen indelen naar hun gewenste behoeften. De keuze voor deze indeling zorgt er voor dat de kinderen zich op zowel cognitief als motorisch vlak kunnen ontwikkelen op de gewenste manier.

De ruimtes:

- Basisruimte, Groep 3 t/m 8

- Kleuterruimte, Groep 1 en 2

- Gymzaal

- Buitenspeelterrein

- Tech room

 

 

 

 

 

 

 

 

De basisruimte

De basisruimte is voor de kinderen die in groep 3 tot en met 8 zitten. De ruimte biedt veel uitdaging en heeft een gezellige sfeer met veel kleuren. Er is een leeshoek, een verkleedhoek, een knutseltafel, een  eettafel en nog veel meer uitdagende spellen en materialen.

image2.jpeg

De kleuterruimte

De kleuterruimte is ingericht voor 4 tot 6 jarigen. Hier kunnen de kinderen

veilig wennen en een thuisgevoel creëren. De ontwikkeling is in volle gang

en daarvoor worden de juiste materialen aangeboden. Er hangt een veilige

maar toch uitdagende sfeer voor de kinderen.

470f2351-449b-4b27-bb38-227290147efb.JPG
thumbnail_IMG_4636.jpg

De Gymzaal

De gymzaal is een uitdagende plek waar kinderen hun energie en fantasie kwijt kunnen. In deze ruimte worden veel spellen, activiteiten en sporten gespeeld. Denk hierbij aan voetballen, trefballen, huttenbouwen maar ook spellen voor de kleuters.

De buitenspeelruimte

Als BSO zijn wij ontzettend trots op deze buitentuin. De buiten locatie is groot en groen. Er zijn tweet trampolines, een voetbalveld, een duikelrek, een zandbak, een speelhuis en een schuur met skelters en speeltrekkers. De speelplaats is een plek waar uren lang achter elkaar gespeeld wordt met veel plezier.

image0.png
thumbnail_68F21960-B592-4118-9AE9-95A54E

De Tech room

De tech room is een plek waar kinderen vanaf groep 5 kunnen gamen, computeren

en andere bordspellen kunnen spelen. Er zijn een playstation 4, 2 xboxen en 3 computers. Daarnaast zijn er ontzettend veel spellen waaruit de kinderen kunnen kiezen. Er wordt regelmatig geschaakt of gedamd, of er wordt op het racestuur een nieuwe Max Verstappen geboren. Genoeg uitdaging en plezier te beleven in de tech room.